Lease uw AED met een buitenkast

Prijs is €75,- excl. BTW per maand

Een AED opbergen op een centrale plaats helpt om de AED beschikbaar te maken voor diverse hulpverleners.

Buitenkast informatie

Een AED opbergen op een centrale plaats helpt om de AED beschikbaar te maken voor diverse hulpverleners. Hiervoor zijn verschillende wandkasten beschikbaar. De AED4Lease wandkast beschermt de AED tegen invloeden van buitenaf en is in staat de omgeving in de kast te koelen. Dit is belangrijk voor de houdbaarheid van de AED en de elektroden.

Daarnaast beschermt de kast de AED tegen vrieskou, tot vijftien graden Celcius. Dit gebeurt middels een warmte-element. Ventilatie is ook aanwezig in de kast, om de AED in goede conditie te houden. Ten slotte is de AED-wandkast in staat de AED te beschermen tegen dieven.

Burgerharthulp

De buitenkast wordt geregisteerd binnen HartslagNu. Waardoor bij een reanimatie melding de AED-kast automatisch word ontgrendeld. Zodat de hulpverleners niet een pincode hoeven in te voeren, en kostbare seconden worden gewonnen. De kast kan altijd worden geopend doormiddel van een sleutel.

Wanneer een reanimatie is geweest, kan de AED altijd terug worden geplaatst. 1 van onze monteurs zal gelijk naar de AED-kast rijden om de AED weer gereed te maken.

Controle

Doormiddel van een AED-buitenkast word de AED kast & de AED gecontroleerd.

  • Aanwezigheid
  • Status
  • Omgeving condities

Prijs is €75,- excl btw per maand.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact

Menu